Адреса:
Бул.Ослободување 60А/I-1
6250 Кичево,
Република Северна Македонија
Телефон:
045/220-121 Дирекција
Факс:
jpstudencica@yahoo.com
Мобилен:
045/266-224 Одделение за обезбедување и ПП заштита, достапно 24/7
Испрати е-порака